• 27 maart 2013
 • René Franquinet
 • The internet of thingsKevin Ashton gebruikte het begrip Internet of Things voor het eerst in 1999 video from website mac. Hij vond het wat belastend dat alles wat we met computers doen, afhangt van menselijke interactie. De hoeveelheid gegevens die dagelijks over het Internet “vliegt”, is van zo’n grote omvang dat het ondoenlijk zou zijn als alleen mensen daar de hele tijd achteraan zouden moeten gaan skype kostenlos downloaden deutsch. Met andere woorden, het is bijna niet te doen om alle binaire data door mensen te laten controleren. We hebben er niet voldoende tijd, aandacht en nauwkeurigheid voor om alles uit te pluizen, wat door koperdraadjes, glasvezeltjes en draadloos gecommuniceerd wordt die sims free play herunterladen. We hebben simpelweg te weinig mogelijkheden om alles te vatten wat er over de concrete, fysieke wereld rondgestuurd wordt. En dat is heel wat. Natuurlijk zijn ideeën ook belangrijk, computers hebben misschien wel meer informatie over onze ideeën dan over voorwerpen die we gebruiken, maar die voorwerpen zijn ons meestal liever tax program 2019. We kunnen immers geen bits eten en we kunnen die ook niet gebruiken om ons warm te houden.

  Stel nu dat we computers zodanig zouden programmeren dat ze van al onze spullen leren wat ze doen, waar ze voor dienen en hoe lang ze dat kunnen doen, dan zouden computers onze taken daarvoor kunnen overnemen aktuelle songs kostenlosen. Dan zouden we dat niet meer zelf in de gaten hoeven te houden. De meeste computers van nu worden gevoed met informatie die mensen hun toevoegen. Maar het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat computers dat zelf leren, zonder onze tussenkomst herunterladen. Gegevens over voorwerpen, apparaten e.d. zouden ze zelf kunnen verzamelen. Op deze wijze zouden we veel efficiënter kunnen omgaan met alle apparaten die we maken adblock plus download kostenlos. We zouden in staat zijn te achterhalen waar ze zijn (kun je nu al met een kwijtgeraakt mobieltje), ze te tellen en we zouden verspilling, verlies en hoge kosten kunnen verminderen download firefox several links. We zouden kunnen weten wanneer vervanging of reparatie nodig is.

  Dus net zoals het Internet de wereld veranderd heeft, zou het Internet of Things een nieuwe revolutie in gang kunnen zetten, die een beter beheerde aarde op kan leveren herunterladen und installieren bzw. erneutes installieren von office 365.

  René Franquinet

  René Franquinet is van vrij veel markten thuis. Hij was ooit eens vertaler/eindredacteur van Spirou/Robbedoes. Ging Nederlands doceren en tenslotte informatica in de bovenbouw van het havo en vwo. Tussendoor was hij (eind)redacteur van COS en redacteur van Stepnet. Hij is bestuurslid en auteur van de informatica-methode Enigma. Hij is oud-voorzitter van de Vereniging i&i en erelid van deze vereniging. Momenteel is hij bestuurslid van het Platform VVVO.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75