• 22 januari 2015
 • Binnengekomen persbericht
  Uit een peiling onder basisschoolleerlingen en leerkrachten blijkt dat maar liefst 87 % van de leerlingen de huidige verkeerslessen op school saai te vinden new my elba app. Zo’n 81% van de leerlingen geeft aan dat ze met verkeersles dingen leren die ze in het echt nooit meemaken. Daarom ontwikkelde de ANWB in samenwerking met uitgeverij Malmberg Let’s go geogebra 3d herunterladen!. Let’s go! is een praktijkgerichte digitale verkeersmethode met aantrekkelijke beelden, oefeningen en simulaties voor op het digibord. Daarmee kunnen met behulp van een programma verkeerssituaties uit de eigen woon- en schoolomgeving worden geoefend herunterladen.

  letsgo2

  En al vindt ruim 61% van 377 leerkrachten de verkeerslessen helemaal niet saai, van hen wil 94% wel de lastige verkeers-situaties uit de directe omgeving van de kinderen vaker oefenen ps4 system update herunterladen nicht möglich.

  Met Let’s go! kunnen leerkrachten dat ook. Een verkeerssituatie is helemaal zelf samen te stellen met concrete beelden uit de omgeving wie kann man video herunterladen. Zo kunnen de leerlingen de route van huis naar school te voet en op de fiets tot in detail oefenen.

  letsgo1

  Let’s go bitrix24! bevat digitale leermiddelen, werkboeken en praktijkoefeningen voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Kinderen kunnen antwoorden nakijken met de app op tablet of smartphone pdf complete download kostenlos deutsch. Let’s go! is als een van de tien beste innovaties in het PO genomineerd voor de NOT innovatie award 2015 download instagram posts.

  Let’s go download mp4!. sluit aan op het bestaande ANWB Streetwise-programma herunterladen.

  ANWB en uitgeverij Malmberg werken samen aan de verkeerseducatie voor kinderen. Ons gezamenlijk doel is dat kinderen leren om zich zelfstandig en veilig in het verkeer te bewegen. De ANWB en Malmberg zijn er van overtuigd dat goede en aantrekkelijke verkeerslessen op scholen een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. Beide partijen tekenden op 14 januari daarvoor een samenwerkingsovereenkomst.

  • Het onderzoek is in samenwerking uitgevoerd met juf magazine, Prima Onderwijs, Digischool, Jufanke.nl, Kidsweek, goSupermodel, Stoer!, Jufjannie.nl en Momio onder totaal 3.212 basisschoolleerlingen en 377 leerkrachten.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75