• 28 februari 2014
 • Migreren is verhuizen. Dat heb ik een paar weken geleden gedaan. Je verplaatst je hebben en houden, have en goed, van de ene plek naar de andere. Je hebt van tevoren plannen gemaakt over de inrichting van je nieuwe stek en je zit een dag na je migratie in een huis vol dozen chip youtube video. Ook heb je van tevoren labels op de dozen geplakt met aanduidingen over wat er zo ongeveer in zit. Te gedetailleerd kun je dat niet doen, want daar heb je feitelijk te weinig tijd voor football manager 2019. Dat lijkt afdoende maar de verhuizers, doorgaans zeer coöperatieve jongens, zetten niet alles in de gewenste nummervolgorde in de nieuwe woning. Je hebt misschien wel de doos de naam van de bestemming gegeven (bijv youtube herunterladen ss. STK = studeerkamer) en een nummer (bijv. 23), maar weet je nog wat in 23 zat. Van de andere kant heeft een verhuizing ook wel haar creatieve kanten, want je hebt al je spullen weer eens goed bekeken en je weet wat er wel en niet mee moet en waar je iets wilt plaatsen in een nieuwe omgeving 7z kostenlos.

  Migreren is ook een bekend begrip in de ict-wereld en ze kan daar verschillende vormen aannemen. Je kunt migratie van een softwarepakket naar een ander willen piktogramme zum herunterladen. Of migratie van gegevens, bijvoorbeeld de inhoud van een database van een bepaald soort naar die van een ander merk. Ook al lees je vaak dat databases universele vormen kunnen hebben, in de praktijk zie je dan na migratie dat bepaalde gegevens verloren zijn gegaan of met elkaar conflicteren microsoft word 2016 downloaden free. Dat komt dan ofwel doordat de originele database slecht beschreven is, waardoor de precieze inrichting (het database-model met alle relatie-opties) slecht achterhaald kan worden, of doordat de functionaliteit van het ontvangende (beheer)programma toch anders is dan eerst gedacht flatcast player herunterladen. Migratie is dus meer dan alleen upgrade, want die verbetert meestal functionaliteiten (hopen we) en blijft bij dezelfde softwarefabrikant.

  Mijn verhuisdozen zijn gelijk van afmeting, maar de inhoud verschilt kwalitatief en kwantitatief panzer games for free. In feite is er niet veel verschil met ict-migratie.

  ReneFranquinetRené Franquinet
  René doceerde Nederlands en informatica in bovenbouw havo/vwo, was (eind)redacteur COS en redacteur Stepnet kann man google chrome kostenlos herunterladen.
  Hij is bestuurslid en auteur van de informaticamethode Enigma, oud-voorzitter (erelid) van de docentenvakvereniging i&i ballerspiele zum downloaden. Actief bestuurslid Platform VVVO en beleidsmedewerker Onderwijscoöperatie.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75