• 22 januari 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Strijd Manager van het Jaar 2014 brandt los! Het worden weer spannende tijden voor leerlingen in het VO en MBO herunterladen. De 20e editie van de landelijke Bizzkidz Management Competitie gaat van start. Duizenden Nederlandse én Belgische leerlingen strijden hierin om de titel Manager van het Jaar 2014 download upload.

    Via bizzkidz.nl vormen de leerlingen het managementteam van een fictieve onderneming en nemen zijn elke ronde online beslissingen gta 5 download android for free. In het leren managen van het eigen bedrijf worden zij niet alleen geconfronteerd met de directe concurrenten, maar ook met onverwachte gebeurtenissen in de markt download apk file from google play!

    De spannende finaledag (5 april) is op de Hogeschool van Amsterdam. Daar strijden de teams om prachtige prijzen en de titel Manager van het Jaar 2014 herunterladen.

    De Bizzkidz Management Competitie is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie stimmgerät herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75